Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Много благодаря това ми е достатъчно.
    алфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
    алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.

Comment

• Comment

• Пичове,някой имал ли е пробелм със задните подкалници?Моя заден ляв подкалник висна над гумата,баси Некви идей как се оправя...

Comment

• Бръкни с ръка и махни калта,след което с паростеуйка измии каквото можеш чакай малко да изаъхне и го подпъхни обратно в калника
          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Аз когато сменям гумите ги свалям изцяло, мия всичко и обратно.
            Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Някой да има идея кой е бушона за нагреватела на задното стъкло?
              Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
              Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

• Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
                Някой да има идея кой е бушона за нагреватела на задното стъкло?
                40 - амперов в дясната част на багажника. Той е общ и за огледалата. Тъй че ако те работят, проблемът със задния нагревател вероятно не е в бушона.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

• здравейте колеги искам да попитам някой сменял ли е преден лагер на 166 и как става смяната ако имате и снимков материал ще съм още по благодарен
                  Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo

Comment

• Първоначално публикувано от kabamitov Покажи съобщение
                    здравейте колеги искам да попитам някой сменял ли е преден лагер на 166 и как става смяната ако имате и снимков материал ще съм още по благодарен
                    Не се ли сменя цялата главина. Не помня. Иначе ако може само лагера на преса.
                    Какво му има на твоя?

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                      Не се ли сменя цялата главина. Не помня. Иначе ако може само лагера на преса.
                      Какво му има на твоя?
                      да де лагер главина е ми какво му има имам бучене или е от гумите или е от лагер няма от какво др да е ся утре др ден като сложа новите гуми ще видя от какво е исках да им набутам грес на лагерите оригиналните са ако могат да карат още да ги спася малко ако не са отишли вече затова питам
                      Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo

Comment

• Може и само лагера.сваляш вилицата,махаш всичко около лагера и отиваш на преса
                        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                          Може и само лагера.сваляш вилицата,махаш всичко около лагера и отиваш на преса
                          правил ли си ги братле така както казваш защото до колкото знам се сменя цялата главина

Comment

• Тамън 4 пъти и на двете на двете колела.

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                              Тамън 4 пъти и на двете на двете колела.
                              лесно ли става или има и пипкава работа по свалянето кое се сваля за да стигна до лагера и как се сваля самия той благодаря ти

Comment

• Лагера бучи обикновено в интервала 60-80 км.
                                Ще ти трябва як върток, глух ключ 36, изтънен накрая, скоба за шарнири.
                                Инбус 7
                                Last edited by lordliness; d.m.y г., 14:41.

Comment

Working...
                                X